Leaf

Daglig pendling over Hålogalandsbrua koster i beste fall kr 90,- hver tur.

Leaf er Narviks desidert mest solgte bilmodell.

Vi har masse biler på lager som du kan se og prøvekjøre hos oss. Ta kontakt for nærmere informasjon.

ULIKE REKKEVIDDE-ALTERNATIVER

OPPTIL 270 KM** ELLER 385 KM**

NISSAN PROPILOT***

KJØR, STOPP OG BLI I MIDTEN

UTSLIPPSFRITT****

BÆREKRAFTIG KJØRING

HOLD DEG OPPDATERT

NAVIGASJONSTJENESTE OG HELT NY SMARTTELEFONAPP

HVOR LANGT KAN DU KJØRE I NISSAN LEAF?

Opptil 270 km**

TIL BYKJØRING

ER NISSAN LEAF RIKTIG FOR MEG?

Den bestselgende elbilen i Europa leverer en nullutslippsopplevelse**** drevet av 147 hk til daglig bykjøring, ved hjelp av Nissan e-Pedal og ProPILOT*** som gjør det enklere å leve med trafikkorker.

Opptil 385 km**

UTSLIPPSFRI TUR

ER NISSAN LEAF E+ RIKTIG FOR MEG?

Nissan LEAF e+ er ny av året og utstyrt med et intelligent, kraftforsterket batteri og en kraftig, helelektrisk motor som yter 214 hk. Rett og slett fantastisk moro på en kjøretur som ikke gir avkall på noe.

HVORDAN LADER MAN NYE NISSAN LEAF?

Med et stort utvalg av lademuligheter fra en vanlig stikkontakt til offentlige hurtigladere, sørger Nissan LEAF for å tilpasse seg livet ditt, rytmen og kjørestilen din.

HVOR MORSOMT ER DET Å KJØRE NISSAN LEAF?

Nissan Intelligent Mobility-funksjonene i Nissan LEAF vil forandre hvordan du kjører for alltid, med teknologi som gjør at du føler deg tilkoblet, trygg og tilfreds. Du vil kjøre med større bevissthet og får kjøreassistanse når du trenger det. Nissan Intelligent Mobility gjør livet rett og slett enklere. Det er fremtiden innen kjøring og tilgjengelig for alle. Nå.

NISSAN E-PEDAL: ØK FARTEN OG BREMS NED MED EN ENKELT PEDAL

Øk farten, brems og stopp med én enkelt pedal. Vår ukompliserte e-Pedal er alt du trenger i nye Nissan LEAF. Den er brukervennlig og morsom.

Få mer informasjon om Nissan E-Pedal

KJØR, STOPP OG BLI I MIDTEN

NISSAN PROPILOT***

Aldri mer irriterende trafikkorker. Med ProPILOT*** får du hjelp med å følge bilen foran deg, fordi Nissan LEAF øker farten, bremser og starter på nytt i takt med trafikkflyten. Alt du trenger å gjøre er å holde øynene på veien for en assistert kjøring som lar deg slappe av.

NISSAN LEAF PARKERER PÅ EGENHÅND

NISSAN PROPILOT PARK

En bil som parkerer selv med et tastetrykk? Din gjør det! ProPILOT Park er der for å gi deg trygghet.

HOLD KONTAKT MED VERDENEN DIN

NY 8″-SKJERM MED NISSAN NAVIGASJON

Den 8″-flerberøringsskjermen er hjertet i underholdningssystemet og gir rask tilgang til nøyaktige veibeskrivelser, musikk, informasjon og mer, samt smarttelefonintegrasjon via Apple CarPlay og Android Auto*. Veien fremover har aldri vært mer oversiktlig.

 

*Tilgjengelighet avhenger av lokalt marked.

DEN NYE APPEN NISSANCONNECT SERVICES

Alt du trenger er innen rekkevidde i Nissan LEAF. Start ladingen av bilen, kontroller temperaturen i kupeen og ha full oversikt over hvor du har parkert til enhver tid uten å være i nærheten av bilen, takket være den nye appen NissanConnect Services.

ANDROID AUTO™*

Kjør dit du skal med Google Maps™ som guide og Google Play™ Music som underholdning underveis. Velg en sang, endre reisemål eller svar på en tekst med hendene på rattet ved hjelp av hundrevis av tilgjengelige talekommandoer.

*Tilgjengelighet avhenger av lokalt marked.

APPLE CARPLAY™

Skal du besøke noen? Skal du dra et sted? Bare spør Siri®. Med Siri®-talestyring sørger CarPlay™ for at du kan ta med deg kontakter, meldingsapper, iTunes®-biblioteket, Apple Music®-spillelister, Apple Maps og mer inn i bilen. Den fungerer også med rattkontrollene dine slik at du kan justere volum og veksle mellom skjermene. Bare koble til en kompatibel iPhone® og kjør.

VAKKER DESIGN, ALLSIDIG STIL

Nissan LEAF er designet for å være allsidig og tilpasset familielivet ditt. Med sine fem seter, opptil 435 liter bagasjeromskapasitet (Tekna med BOSE lydsystem har 420 liter) og sitt rene, dynamiske design, er den like bra som den ser ut.

AERODYNAMISK DESIGN

NISSAN LEAF – UTVENDIG DESIGN

Nissan LEAF er smart og aerodynamisk med sitt flytende tak, avsmalnende front og elegante blå detaljer, og glir sømløst inn i miljøet.
– Ikonisk flytende tak
– Elegant diffusor bak
– Nissan V-Motion-grill
– Intelligente automatiske frontlys med LED

vÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Riis Bilglass